Loading...

Hvem står bag CBrunning:

CBrunning drives af Christina Hedegård Bruhn, som er 39 år og bor på Frederiksberg sammen med min mand (triatlet) og datter på 6 år. Alle 3 bruger meget tid på at træne, da de elsker at bevæge sig.  

 

Løb har været en stor del af Christinas liv siden 2000 og det er blevet til rigtigt mange km. Hun har nydt hvert et skridt hun har løbet og det har givet hende mange store oplevelser, både sociale, natur og mentale. I flere år har hun været meget seriøs omkring sin løbetræningen og løbet på eliteniveau, hvilket desværre også har medført en del skader og pauser fra løb. Du kan læse om alle Christinas løb og træning på www.christinabruhn.dk

 

Målet for Christina er nu, at videregive alt den erfaring og viden hun har oparbejdet om løb. Det er en stor fornøjelse for hende at hjælpe andre løbere med at nå deres mål gennem fornuftig planlægning af træningen. Igennem årene harhun tilegnet sig viden omkring, hvordan man mest optimalt skaber resultater inden for løb. Denne viden har hun opnået ved at læse adskillige bøger om løbetræning og fysiologi, samt fra alle sine egne erfaringer med løb. Pt. er hun især meget inspireret af Dr. Maffetone metoden.

 

Passion og egne mål:

Hun holder stadig meget af at løbe, og hendes mål for fremtiden er de lidt længere løb. Hun har længe haft som drøm at løbe Swiss alpine som er et 80km bjergløb ved Davos, desuden satser hun også på en dag på at bryde 3 timers grænsen på marathon. Og så er eremitageløbet et at året løbe højtepunkt for Hende.

 

Løbe PR:

Gennem årene har hun deltage i adskillige motionsløb, hvor hun har vundet eller blevet placeret blandt de første 3 i mange af løbene. Hendes bedste præstationen er følgende:

Halvmarathon (DM 2011) – 1:23:03 h:m:s (no.4 DM)

10km landevej – 37:22 m:s (no.9 DM/Guld age-gruppe 35-39)

5km landevej – 17:58 m:s (vinder af motionsløb)

Eremitageløbet (2011) – 50:11 (no.6)

Marathon (2013 Frankfurt) – 3:15:34 h:m:s

Vinder af etapeløb International Running Challenge Lanzarote 2010

No.6 Etape Bornholm 2011 – 2:48:11 h:m:s

Kurser/uddannelse:

DAF Motionstræner kursus Nov. 2014

Personlig træner 2014

Human Biolog 2005 og Censor på professions uddannelse i ernæring og sundhed